Χωρίς NBAers οι Ολυμπιακοί Αγώνες! Χάνει Αντετοκούνμπο για το Προολυμπιακό η Εθνική

Η αργοπορημένη -λόγω κορωνοϊού- έναρξη της νέας σεζόν στο ΝΒΑ αναμένεται να επηρεάσει την παρουσία των NBAers στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου καλοκαιριού

Αυτό, καθώς δεν προβλέπεται διακοπή του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο όπως δήλωσε ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ.

Την απουσία των σταρ του ΝΒΑ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο -αλλά και τα Προολυμπιακά τουνρουά μπάσκετ- προανήγγειλε ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, καθώς η νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει κοντά στα Χριστούγεννα και οποιαδήποτε διακοπή ελέω Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται μεταξύ 23 Ιουλίου και 8 Αυγούστου του 2021, θεωρείται ανέφικτη.

“Δεν το βλέπω πιθανό αν αρχίσουμε αργά να σταματήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν φτάνει μόνο η περίοδος της διοργάνωσης στο Τόκιο, αλλά η προετοιμασία πριν και η ξεκούραση μετά”, τόνισε ο Σίλβερκαι προσέθεσε: “Υπάρχουν τόσοι απίστευτοι παίκτες, που οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να παρατάξουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ανησυχώ για κάποιες άλλες εθνικές ομάδες που έχουν σταρ στη δική μας λίγκα και η απουσία τους θα κάνει τεράστια διαφορά. Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν”.

Αυτό φυσικά επηρεάζει και την Εθνική Ελλάδας, η οποία πλέον, φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να έχει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο διαθέσιμο για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

newsit/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί