Χωρίς Χασάν, αλλά με Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός στην Μασσαλία

Ο Αχμέντ Χασάν μπορεί να ανέρρωσε από τον κορωνοϊό και να προπονείται τις τελευταίες μέρες κανονικά, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία (22:00). Αντίθετα, με την ομάδα θα ταξιδέψει ο Ματιέ Βαλμπουενά Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν έχει […]

Ο Αχμέντ Χασάν μπορεί να ανέρρωσε από τον κορωνοϊό και να προπονείται τις τελευταίες μέρες κανονικά, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία (22:00).

Αντίθετα, με την ομάδα θα ταξιδέψει ο Ματιέ Βαλμπουενά Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, αλλά θα είναι στο πλευρό των συμπαικτών του για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για να επιστρέψει στο γήπεδο όπου δοξάστηκε.

Στην Αθήνα έμειναν και οι Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς, καθώς ο μεν πρώτος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο δεύτερος παραμένει σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί