Ο Λούκας Βιγιαφάνες κι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είχαν ένα χοντρό επεισόδιο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Λούκας Βιγιαφάνες και Τάσος Χατζηγιοβάνης παρεξηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (26/8), αντάλλαξαν κάποια… γαλλικά, ενώ ο Αργεντινός άσος χτύπησε τον Έλληνα εξτρέμ.
Με την παρέμβαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το επεισόδιο μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών τελείωσε πριν η κατάσταση ξεφύγει ακόμα περισσότερο, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός του τριφυλλιού είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά τους.
Αμφότεροι κλήθηκαν σε απολογία, με τον Γιοβάνοβιτς να τους διώχνει από το πρόγραμμα και να τους αφήνει εκτός από το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο.
Σήμερα (27/8), τόσο ο Λούκας Βιγιαφάνες όσο κι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης προπονήθηκαν μόνοι τους.
Πηγή: newsit. gr / photo: screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κινεζικά πλοία δεν τόλμησαν να διέλθουν από το στενό του Χορμούζ παρά τις διαβεβαιώσεις του Ιράν
- Βομβαρδισμοί σε πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέος ύδατος, σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ
- Το Ιρακινό Κουρδιστάν καλεί τη Βαγδάτη να φροντίσει ώστε να σταματήσουν οι επιθέσεις φιλοϊρανικών “πολιτοφυλακών”
- Έναρξη συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ για την εντατικοποίηση επιστροφών παράνομων μεταναστών
- Στη Βουλή τη Δευτέρα η ΠΝΠ για την επιδότηση καυσίμων και τα μέτρα στήριξης
- Γαλλία: Επικρίνουν δημοσιογράφο που πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο ΥΠΕΞ
- Πούτιν: Οι σχέσεις μας με την Ευρώπη βρίσκονται σε κρίση – Εκείνοι στήριξαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία, vid
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 3 Απριλίου
- Πιερρακάκης: Οι επιπτώσεις της κρίσης αρχίζουν ήδη να γίνονται αισθητές στην πραγματική οικονομία
- Τραμπ: Ήμουν ο μόνος πρόεδρος που έκανε γνωστικό τεστ, vid









