Χνιντ: “Θέλω να κατακτήσω τίτλους”

έλος της ΑΕΚ είναι και επίσημα από σήμερα (20/08) ο Νασίμ Χνίντ. Ο Τυνήσιος διεθνής αμυντικός ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ, συναντήθηκε με τον Ίλια Ιβιτς και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας. Ακολούθησε η ξενάγησή του στους χώρους των γραφείων και η φωτογράφηση για την ανακοίνωσή του από το […]

έλος της ΑΕΚ είναι και επίσημα από σήμερα (20/08) ο Νασίμ Χνίντ. Ο Τυνήσιος διεθνής αμυντικός ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ, συναντήθηκε με τον Ίλια Ιβιτς και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας.

Ακολούθησε η ξενάγησή του στους χώρους των γραφείων και η φωτογράφηση για την ανακοίνωσή του από το κλαμπ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Νασίμ δεν έκρυψε τη χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, αλλά και ότι δεν βλέπει την ώρα για να μπει στο γήπεδο με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

“Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Θέλω να κερδίσω τίτλους. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην ΑΕΚ” είπε το Τυνήσιος στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ.

Δείτε τις υπογραφές και στιγμές από την παρουσία του Χνιντ στα γραφεία της ΑΕΚ μέσα από το βίντεο που ετοίμασε το ΑΕΚ TV!

Από sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί