Χιλή: Τερματοφύλακας έβαλε γκολ από τα 101 μέτρα και πάει για το βιβλίο Γκίνες – ΒΙΝΤΕΑΡΑ

«Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται», είναι μια φράση που συνηθίζουμε να λέμε ή να γράφουμε για τα γκολ ή τις χαμένες ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο και είναι αλήθεια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν προκαλεί εντύπωση η είδηση ότι τερματοφύλακας στη Χιλή έβαλε γκολ στην Κόλο Κόλο σουτάροντας από τα… 101 μέτρα, οπότε πάει φουλ για το βιβλίο Γκίνες.

Η Κομπρεσάλ υποδέχθηκε την Κόλο Κόλο, η οποία φυσικά ήταν το φαβορί, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Χιλής και έδειχνε έτοιμη να κάνει την έκπληξη αφού ήταν μπροστά με 2-0 στο σκορ μέχρι και το 77ο λεπτό, όταν έκανε το 3-0. Το θέμα, όμως, είναι πώς το έκανε…

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Λεάντρο Ρεκίνα, είχε ελεύθερο και το εκτέλεσε από τη γωνία της μικρής περιοχής, βλέποντας τη μπάλα να… ταξιδεύει προς την αντίπαλη περιοχή, να σκάει με δύναμη στο έδαφος και να περνάει από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα!

«Είναι πραγματικά απίστευτο. Όταν είδα τη μπάλα να φεύγει με δύναμη από το σημείο που υπολόγιζα ότι θα την στείλω έπιασα το κεφάλι μου… Μετά όμως βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα έξω από την περιοχή του άρχισα να σκέφτομαι ότι κάτι μπορεί να γίνει και έγινε. Πραγματικά είμαι πολύ τυχερός», είπε μετά τη λήξη ο… σκόρερ Ρεκίνα, ο οποίος ετοιμάζεται για το βιβλίο Γκίνες.

Το ρεκόρ μέχρι στιγμής σε ό,τι αφορά το γκολ από μεγαλύτερη απόσταση ήταν στα 96,01 μέτρα και το είχε κάνει ο Τομ Κινγκ της Νιούπορτ για τη League 2 της Αγγλίας στις 21 Ιανουαρίου 2021, αλλά ο Χιλιανός τώρα σκόραρε από τα 101 μέτρα σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

newsbeast/scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί