Χειρουργήθηκε ο Βατσλίκ στην Τσεχία, στόχος να επιστρέψει στο τρίμηνο

Ο Τσέχος τερματοφύλακας υποβλήθηκε χθες στην προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, για να αντιμετωπίσει την ρήξη υπερακανθίου τένοντα στον ώμο του, που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Ελβετία για το Nations League. Η επέμβαση έγινε στην Κλινική Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας του Μυοσκελετικού Συστήματος της Ακαδημίας Επιστημών από τον συμπατριώτη γιατρό […]

Ο Τσέχος τερματοφύλακας υποβλήθηκε χθες στην προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, για να αντιμετωπίσει την ρήξη υπερακανθίου τένοντα στον ώμο του, που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Ελβετία για το Nations League.


Η επέμβαση έγινε στην Κλινική Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας του Μυοσκελετικού Συστήματος της Ακαδημίας Επιστημών από τον συμπατριώτη γιατρό και χειρουργό του «ερυθρόλευκου» τερματοφύλακα, Πετρ Ζέμαν.

Ο θεράπων ιατρός και εκείνοι του Ολυμπιακού ήταν σε επικοινωνία και πλέον ο Βατσλίκ θα πρέπει να περιμένει ορισμένες μέρες, ώστε σιγά-σιγά να ξεκινήσει τη θεραπεία και υπολογίζεται ότι θα είναι «Ο.Κ.» μετά από περίπου τρεις μήνες.

sportfm, eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί