Χειρουργείο για τον Ομάρ, κινδυνεύει η όραση του – Σάλος για τις σκληρές εικόνες που κυκλοφορούν, vid

Με μηνύσεις απειλεί ο πρόεδρος της Γαλατά...

Κίνδυνο για την όραση του και όχι για την ζωή του, διατρέχει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Οι πρώτες πληροφορίες που μετέφεραν τα τουρκικά ΜΜΕ τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, υποστηρίζουν ότι μικρά θραύσματα από το πυροτέχνημα έχουν διαπεράσει τα δύο μάτια του Νορβηγού δεξιού μπακ.


Οι γιατροί προγραμματίζουν χειρουργείο για τον Ομάρ, αμέσως μόλις είναι εφικτό, προκειμένου να προβούν σε καθαρισμό. Προς το παρόν, το νοσοκομείο δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση, ενώ και οι άνθρωποι της Γαλατάσαραϊ είναι φειδωλοί στα λεγόμενα τους.

Πάντως, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο κίνδυνος απώλειας μέρους του όρασης του Ομάρ είναι υπαρκτός. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχουν ασφαλείς προβλέψεις.

Τον Ομάρ επισκέφτηκε αμέσως στο νοσοκομείο ο αντιπρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ. Ο Τούρκος παράγοντας μίλησε στους δημοσιογράφους, δίνοντας μερικές λεπτομέρειες, εκτός από την ανακοίνωση της Γαλατά:

«Έχει τις αισθήσεις του, του μίλησα. Οι άνθρωποι της ομάδας βοηθούν την οικογένεια του. Η Γαλατάσαραϊ θα κάνει ότι χρειάζεται. Είμαστε μαζί του. Κάηκε από το πυροτέχνημα. Όλοι γιόρταζαν την έναρξη της νέας χρονιάς με τις οικογένειες τους και συνέβη το ατύχημα. Πρέπει να συνέβη ένα τέταρτο πριν τις 21:00, όταν δοκίμασε να το ανάψει. Το πυροτέχνημα έσκασε στο χέρι του. Δεν μιλήσαμε μαζί του για τις λεπτομέρειες, εστιάζουμε κυρίως στην υγεία τους. Δεν ξέρουμε πως ακριβώς συνέβη»

Σε ότι αφορά τη χειρουργική επέμβαση που επίκειται, ο Αλμπαϊράκ ήταν μετρημένος στα λόγια του:

«Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να καθαρίσουν τα μάτια του και να μην υποστεί μεγάλη ζημιά. Με τη βοήθεια του Αλάχ, τα μάτια θα καθαριστούν και η όραση του θα επανέρθει. Οι γιατροί θα σας τα εξηγήσουν καλύτερα».

Πάντως, ο Αλμπαϊράκ αναφέρθηκε και σε μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε και την τράβηξε κάποιο μέλος του πληρώματος του ασθενοφόρου, που μετέφερε τον Ομάρ. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει σε άσχημη κατάσταση και η εικόνα είναι σκληρή. Με τον Τούρκο παράγοντα να προαναγγέλλει μηνύσεις:

«Είχαμε άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός στις τελευταίες ώρες του 2020. Είμαστε όλοι λυπημένοι, αλλά θέλω να σας πω κάτι. Για το δυσάρεστο γεγονός που συνέβη την ώρα που το ασθενοφόρο παραλάμβανε τον Ομάρ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ένας νοσηλευτής φωτογράφησε τον Ομάρ και ανάρτησε την φωτογραφία στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Φίλοι μου, είναι ντροπή. Είναι ένας άνδρας με τρία παιδιά, η Γαλατάσαραϊ έχει εκατομμύρια οπαδούς. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Δεν νιώθει ντροπή; Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Εκ μέρους της ομάδας και της οικογένειας του Ομάρ».

Από to10.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί