Χειρουργείο για Σιμόες

Οριστικά την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Αντρέ Σιμόες, μετά και την ιατρική γνώμη που πήρε ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ της ΑΕΚ από γιατρό στην πατρίδα του. Το ιατρικό τιμ της «Ένωσης» είχε επαφές με τον ειδικό που εξέτασε τον 31χρονο άσο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ο παίκτης πρέπει να χειρουργηθεί. Για την τελική απόφαση […]

Οριστικά την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Αντρέ Σιμόες, μετά και την ιατρική γνώμη που πήρε ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ της ΑΕΚ από γιατρό στην πατρίδα του. Το ιατρικό τιμ της «Ένωσης» είχε επαφές με τον ειδικό που εξέτασε τον 31χρονο άσο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ο παίκτης πρέπει να χειρουργηθεί.

Για την τελική απόφαση των δύο πλευρών, εκτιμήθηκε το γεγονός ότι αυτό το διάστημα που έχει μεσολαβήσει, δεν έχει υπάρξει βελτίωση στον αστράγαλό του που να του του επιτρέψει να επιστρέψει με ασφάλεια και έτσι θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Αντρέ Σιμόες αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και την Τρίτη, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, είναι προγραμματισμένο να χειρουργηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου.

Η ακριβής διάγνωση από την πρώτη μαγνητικη ήταν οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξί του πόδι.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί