Χατζηδάκης: «Έτοιμη η προεργασία για την Διπλή Ανάπλαση»

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κωστή Χατζηδάκη στην ΕΡΤ: “Για το γήπεδο γίνεται μία προσπάθεια. Έχει κάνει κάποιες συνεννοήσεις από όσο αντιλαμβάνομαι, τελευταία, ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης για να μείνει ζωντανό και να προχωρήσει το πλάνο της Διπλής Ανάπλασης. Να γίνει πάρκο στη Λεωφόρο και την ίδια στιγμή να προχωρήσει το σχέδιο για γήπεδο του Παναθηναϊκού […]

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κωστή Χατζηδάκη στην ΕΡΤ:

“Για το γήπεδο γίνεται μία προσπάθεια. Έχει κάνει κάποιες συνεννοήσεις από όσο αντιλαμβάνομαι, τελευταία, ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης για να μείνει ζωντανό και να προχωρήσει το πλάνο της Διπλής Ανάπλασης. Να γίνει πάρκο στη Λεωφόρο και την ίδια στιγμή να προχωρήσει το σχέδιο για γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Με όλη τη σχετική ανάπλαση, που θα δώσει μία άλλη ζωή στην περιοχή. Δεν θα ήθελα, δεν θα ήταν δεοντολογικά σωστό, να κάνω ανακοινώσεις. Πιστεύω και ελπίζω πώς θα έχουμε θετικές εξελίξεις στο θέμα αυτό. Αν ήμουν εγώ ο βασικά αρμόδιος θα μπορούσα να μιλήσω, αλλά η δουλειά η δική μας έχει τελειώσει ως προς αυτό. Υπάρχει έτοιμη όλη η σχετική προεργασία, τα διατάγματα, οι αποφάσεις κτλ”.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί