με αφορμή το μήνυμα του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας.
«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα», ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της ελληνικής ομάδας τα οποία μετέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης στους παίκτες.
Στην Τουρκία ανεβάζουν τους τόνους αρκετά για τις δηλώσεις του Σαββίδη.
«Προβοκάτορας ο Ιβάν Σαββίδης», αναφέρει στον τίτλο του το tamspor, την στιγμή που η τουρκική έκδοση της Independent αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η Μπεσίκτας να αντιδράσει απευθυνόμενη στην UEFA.
«Η UEFA έχει αλλάξει στο παρελθόν την έδρα ενός αγώνα εάν υπάρχουν πολιτικές εντάσεις κι έγινε σε ουδέτερο γήπεδο. Ειναι πολύ πιθανό η UEFA να κάνει το ίδιο μιας και η Μπεσίκτας αναμένεται να το αιτηθεί μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη», υποστηρίζει.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν καλεί τις γειτονικές του χώρες να εκδιώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις
- Όταν ο νόμος συναντά την φαντασία: Δείτε πώς μεταφέρουν τους σκύλους τους στο μετρό της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)
- Η Τεχεράνη απορρίπτει τις φήμες για την υγεία του νέου αγιατολάχ
- Ρεσάλτο των σουηδικών αρχών σε πλοίο που μετέφερε ρωσικό πετρέλαιο, vid
- Περίμεναν την άφιξη υπουργού…αλλά! ΒΙΝΤΕΟ
- Η Ουάσινγκτον καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως το Ιράν
- Ιράν και Τραμπ απορρίπτουν τις συνομιλίες: Ο πόλεμος συνεχίζεται, οι τιμές ανεβαίνουν
- Oι αστέρες της Ατλέτικο Μαδρίτης ντύθηκαν Peaky Blinders – Το γήπεδο μεταφέρθηκε στο…1930! vid
- Το Ιράν ανακοινώνει νέες εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον του Ισραήλ
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Παλαιοχώρας Χανίων









