Την απόφασή της για το πότε και το πού θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μετά την αναβολή του, θα ανακοινώσει σε λίγη ώρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή διοργανώσεων της ομοσπονδίας εισηγείται την διεξαγωγή του τελικού στις 12 Σεπτεμβρίου και μάλιστα έχει ήδη ενημερωθεί γι’ αυτό και η Super League.
Ωστόσο, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της λίγκας υπήρξαν αντιδράσεις, καθώς για εκείνη την ημέρα είχε προγραμματιστεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Έτσι, ο συνεταιρισμός εξέδωσε ανακοίνωση ότι «εμμένει στην ειλημμένη ομόφωνη απόφασή, περί έναρξης του πρωταθλήματος 12 Σεπτεμβρίου».
Συνεπώς, οι εκπρόσωποι της Super League στην Ε.Ε. της ΕΠΟ θα ψηφίσουν πιθανότατα αρνητικά για διεξαγωγή του τελικού την ίδια ημέρα.
Το γεγονός όμως ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμα η προκήρυξη του πρωταθλήματος, δεν έχει καταρτιστεί ακόμα πρόγραμμα για την πρεμιέρα, ενώ δεν έχει γίνει καν η κλήρωση, ίσως παίξει το ρόλο του.
Μην ξεχνάμε, τέλος, ότι η πρεμιέρα είναι στον «αέρα», ακόμα και αν ΔΕΝ οριστεί ο τελικός για τις 12/9. Και αυτό διότι οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο εμμένουν στο να μην υπογράψουν την προκήρυξη αν δεν βρουν όλες τους τηλεοπτική στέγη.
(sportfm – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για «άνευ προηγουμένου επιδημία μηνιγγίτιδας» μιλάει ο Βρετανός Υπ. Υγείας
- Βαγδάτη: Αερομαχία με ιρανικό drone εν ώρα… δείπνου, vid
- Μακρόν: Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα πάρουμε ποτέ μέρος σε επιχειρήσεις στα Στενά του Ορμούζ
- Κώτσηρας: Ό,τι είναι εφικτό στο πλαίσιο του δημοσιονομικού επιτρεπόμενου, είμαστε εδώ για να το κάνουμε
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα έχει πλέον εξελιχθεί σε χώρα που συμβάλλει στην ευρωπαϊκή χρηματοοικονομική ενοποίηση
- Ιράν: Οι αρχές καλούν τον λαό να διαδηλώσει σε όλες τις πόλεις
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο αφθώδης πυρετός απειλεί την κτηνοτροφία
- «Σας εξαπάτησαν»: Ηχηρή παραίτηση αξιωματούχου του Τραμπ εξαιτίας του πολέμου
- Συναγερμός για ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε λίμνη στη Χαλκιδική
- Νετανιάχου: Με την εξόντωση του Λαριτζανί, το Ισραήλ δίνει στους Ιρανούς την ευκαιρία να πάρουν τη μοίρα τους στα χέρια τους









