Χάνει τον Ρέαμπτσιουκ ο Ολυμπιακός, τον «έκλεισε» η Πόρτο

Η Πόρτο για άλλη μια φορά, μετά το καλοκαίρι στην υπόθεση Ζαϊντού, στέκεται εμπόδιο στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ από τον Ολυμπιακό. Αν και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έμοιαζε να βρίσκεται μια ανάσα από τους «ερυθρόλευκους», τελικά ο Μολδαβός άσος καταλήγει στους «δράκους». Όπως αναφέρει η Record, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας άσκησαν τελικά το δικαίωμα επαναγοράς του […]

Η Πόρτο για άλλη μια φορά, μετά το καλοκαίρι στην υπόθεση Ζαϊντού, στέκεται εμπόδιο στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ από τον Ολυμπιακό. Αν και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έμοιαζε να βρίσκεται μια ανάσα από τους «ερυθρόλευκους», τελικά ο Μολδαβός άσος καταλήγει στους «δράκους».

Όπως αναφέρει η Record, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας άσκησαν τελικά το δικαίωμα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή από την Πάσος Φερέιρα. Ο Ρέαμπτσιουκ θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στην ίδια ομάδα, αλλά από το καλοκαίρι θα μετακομίσει στο «Ντραγκάο».

Αυτό αναγκάζει τον Ολυμπιακό να στραφεί σε άλλες λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ. Εδώ και καιρό εξετάζεται η περίπτωση του Νορβηγού Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές που θα φέρουν σε πρώτο πλάνο πλέον οι «ερυθρόλευκοι».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί