Champions League: Τρομερά επεισόδια πριν το Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φωτιές στο κέντρο της πόλης, vid

Η Νάπολι υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο δεύτερο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League και η κατάσταση στο κέντρο της ιταλικής πόλης μόνο ήρεμη δεν είναι, αφού έγιναν επεισόδια ανάμεσα στην αστυνομία και οπαδούς της γερμανικής ομάδας που ταξίδεψαν παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εισιτήρια για τον αγώνα.

Όταν είχε γίνει το πρώτο παιχνίδι, στη Φρανκφούρτη, είχαν σημειωθεί μικρής έκτασης επεισόδια στην πόλη, με τη συμμετοχή και οργανωμένων οπαδών της Αταλάντα, οι οποίοι είναι εχθροί με τους Ναπολιτάνους και φίλοι με αυτούς της Άιντραχτ.

Στις ιταλικές Αρχές, επομένως, υπήρχε ανησυχία ενόψει της ρεβάνς, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να μη δοθούν εισιτήρια στους Γερμανούς. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, περίπου 800 οργανωμένοι οπαδοί της Άιντραχτ ταξίδεψαν στην ιταλική πόλη, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην αστυνομία, η οποία πήρε ισχυρά μέτρα ώστε οι Γερμανοί να μην έρθουν σε επαφή με τους ultras της Νάπολι.

Ήρθαν σε επαφή, όμως, με την αστυνομία στο κέντρο της πόλης και η κατάσταση ξέφυγε αφού ένα αστυνομικό όχημα τυλύχτηκε στις φλόγες και παράλληλα υπήρξαν ζημιές σε καταστήματα, με τον φόβο για χειρότερα σκηνικά μέσα στη νύχτα να είναι δεδομένος.

newsbeast/scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί