Χαμός στον αγώνα Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας: Ο Πατρίκ Βιεϊρά κλώτσησε οπαδό (vid)

Οι οπαδοί των Toffees μπούκαραν στο γήπεδο μετά τη λήξη για να πανηγυρίσουν τη νίκη – παραμονή στην Premier LeagueΧαμός επικράτησε στο «Γκούντισον Παρκ» μετά το φινάλε του αγώνα της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας. Οι οπαδοί των Toffees εισέβαλαν στο χορτάρι για να πανηγυρίσουν τη νίκη – παραμονή στην Premier League και τότε τα […]

Οι οπαδοί των Toffees μπούκαραν στο γήπεδο μετά τη λήξη για να πανηγυρίσουν τη νίκη – παραμονή στην Premier League
Χαμός επικράτησε στο «Γκούντισον Παρκ» μετά το φινάλε του αγώνα της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας. Οι οπαδοί των Toffees εισέβαλαν στο χορτάρι για να πανηγυρίσουν τη νίκη – παραμονή στην Premier League και τότε τα πράγματα… αγρίεψαν.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο τεχνικός της Πάλας Πατρίκ Βιεϊρά εμφανίζεται να τραβάει από το χέρι και να κλωτσάει οπαδό της Έβερτον που προηγουμένως τον ακολουθούσε χλευάζοντάς τον στο γήπεδο. Η συγκεκριμένη ενέργεια αναμένεται να φέρει τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι και σημερινό τεχνικό της Πάλας αντιμέτωπο με έρευνα της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ακόμα και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από την Κρίσταλ Πάλας, οι παίκτες του Λάμπαρντ δεν λύγισαν και με ασύλληπτη ανατροπή πήραν τη νίκη με 3-2 που τους κράτησε και μαθηματικά στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το τελικό σφύριγμα σήμανε τους έξαλλους πανηγυρισμούς από τους οπαδούς που βρέθηκαν στο «Γκούντισον Παρκ», οι οποίοι μπούκαραν στο γήπεδο και έστησαν κανονικό πάρτι στο χορτάρι, χωρίς – όπως είδαμε – να λείπουν τα απρόοπτα.

Με πληροφορίες από gazzeta, Daily Mail/ photo vid scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί