Χαμός στην Καταλονία! Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για διαφθορά

Το ένα εξωαγωνιστικό πρόβλημα μετά το άλλο προκύπτει στην Μπαρτσελόνα.

Αυτή τη φορά δεν είναι το μεταγραφικό σίριαλ του Λιονέλ Μέσι, αλλά ένα σκάνδαλο διαφθοράς που αφορά τον πρόεδρο της ομάδας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου!

Ο Μπερτομέου θεωρείται ύποπτος για διαφθορά στο σκάνδαλο του Barçagate από την αστυνομία, μία υπόθεση που κρατάει από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με την El Mundo, η καταλανική αστυνομία κατηγορεί τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, για διαφθορά σε υπόθεση που είχε αποκαλύψει ο Cadena Ser.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως πρόκειται για την εταιρεία I3 Ventures, η οποία διαχειριζόταν δεκάδες λογαριασμούς σε Facebook και Twitter, μέσων των οποίων γινόταν προσπάθεια να πληγεί το κύρος και η εικόνα των σταρ της ομάδας, όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και πρώην θρύλων του συλλόγου, όπως είναι οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι και Κάρλες Πουγιόλ. Επίσης, στο στόχαστρο έμπαιναν και «αντίπαλοι» του Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο, όπως οι Βίκτορ Φοντ, Τζουάν Λαπόρτα και Αγκουστί Μπενεντίκο.

Το κόστος των υπηρεσιών ανήλθε κοντά στο 1.000.000 ευρώ, ποσό που θεωρήθηκε ύποπτο καθώς διαπιστώθηκαν διάφορα τερτίπια προκειμένου να αποφευχθούν καταβολή αποζημιώσεων σε πλασματικές απολύσεις, καθώς και άλλων υποχρεώσεων προς την Εφορία. Ο Μπαρτομέου είχε παραδεχθεί στο παρελθόν την επαφή με την εταιρία, αλλά αρνήθηκε κάθε παράνομη δραστηριότητα.

(iefimerida – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί