Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το Βίγκο με το 2-1 επί της Θέλτα και έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στη La Liga. Ο διαιτητἠς της αναμέτρησης, Γκονθάλεθ Φουέρτες, υπέδειξε τρεις φορές το σημείο του πέναλτι για τους«Μερένχες» οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν τα δύο από αυτά και πήραν την νίκη.
Οι αποφάσεις του εν λόγω διαιτητή έχουν δημιουργήσει έναν μικρό ποδοσφαιρικό χαμό στην Ισπανία, με την Marca να κάνει λόγο για ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα παιχνίδια των τελευταίων ετών και να δημιουργεί γκάλοπ στην ιστοσελίδα της για τις αποφάσεις του ρέφερι.
Μάλιστα, ο ηγέτης της Θέλτα, Ιάγκο Άσπας ανέβασε τους τόνους μετά το τέλος του παιχνιδιού και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Φουέρτες με ατάκες που θα συζητηθούν.
«Το μόνο που έλειπε ήταν να δώσει και ένα τέταρτο πέναλτι για να το εκτελέσει ο ίδιος. Φαινόταν σαν να ήθελε ο διαιτητής να πετύχει χατ-τρικ ο Μπενζεμά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 35χρονος επιθετικός.
Η Ρεάλ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 69 βαθμούς και ακολουθούν με 57 η Σεβίλλη και η Ατλέτικο Μαδρίτης.
naftemporiki/ photo vid scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλειστά τα σχολεία και οι δομές εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη στον δήμο Καρδίτσας
- Μετά τα ΗΑΕ, επόμενος σταθμός η Σαουδική Αραβία για τον υπ. Άμυνας
- Στενά του Ορμούζ: Την εμπλοκή της Κίνας ζητά ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας
- Συνελήφθησαν στην Τσεχία 2 Πολωνοί για εμπρησμό σε εργοστάσιο κατασκευής drones για την Ουκρανία
- Τραγικός απολογισμός: Πάνω από 1.300 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
- Την Μ. Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
- Τεχεράνη: Το Στενό του Χορμούζ θα παραμείνει κλειστό στους “εχθρούς” μας
- Ιράν-Φρουροί της Επανάστασης: το πετρελαιοφόρο που χτυπήσαμε στα χωρικά ύδατα του Κατάρ είναι ισραηλινό
- Το Ιράν φέρεται να εξαπέλυσε την Τετάρτη την μεγαλύτερη ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ από την έναρξη του πολέμου
- Αυξήθηκε στο 44,9% η ασφάλιση οχημάτων για φυσικές καταστροφές μετά την υποχρεωτικότητα









