«Χαμός» με το Κύπελλο! COSMOTE TV προς ΕΠΟ: Να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή, έχουμε συμφωνία

Μετά την ΕΠΟ, τον Ολυμπιακό, την ΕΛ.ΑΣ. και την Περιφέρεια Αττικής (η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει αναφερθεί επίσημα στο θέμα) και η Cosmote TV πήρε θέση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Αναλυτικά η επιστολή της Cosmote TV προς την ΕΠΟ:

«Αξιότιμε κύριε Γαβριηλίδη,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την πρόθεση της ΕΠΟ να αναβάλει τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ουσιαστικά μόλις 4 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του. Όπως αντιλαμβάνεστε η αναβολή αυτή μας δημιουργεί προβλήματα αφού έχουμε ήδη προγραμματίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες σε τεχνικό επίπεδο για την τηλεοπτική παραγωγή του αγώνα. Επιπλέον, σε περίπτωση αναβολής θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον μέχρι σήμερα εμπορικό μας προγραμματισμό (αναφορικά μάλιστα με το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης), κάτι το οποίο επηρεάζει φυσικά τις εμπορικές συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την επιθυμία της COSMOTE TV ο αγώνας να διεξαχθεί στην ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί (Κυριακή 26/7) σε οποιοδήποτε γήπεδο αποφασιστεί και προφανώς κριθεί κατάλληλο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί