Oι δύο ομάδες θα πάρουν θέση στο τζάμπολ ως ισόβαθμες, με 15 βαθμούς σε 8 αγώνες, πίσω από το πρωτοπόρο Περιστέρι που έχει 16 βαθμούς, αλλά και δύο αγώνες περισσότερους. Οι «πράσινοι» προέρχονται από μία απρόσμενη ήττα στο Λαύριο, η οποία αποτέλεσε την αιτία για τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βόβορα.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στην Basket League φέτος, ενώ ακολούθησε με υπηρεσιακούς προπονητές τους Κώστα Χαραλαμπίδη και Θανάση Γιαπλέ, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν και από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης εντός έδρας την περασμένη Πέμπτη (7/1), για την 18η αγωνιστική της Basket League. O Iωάννης Παπαπέτρου και οι συμπαίκτες του θέλουν εύλογα να διασκεδάσουν τις κακές εντυπώσεις και η ΑΕΚ αποτελεί ισχυρό κίνητρο για μια καλή εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες.
Στον αντίποδα, η ΑΕΚ προέρχεται από εντός έδρας νίκη με τον Κολοσσό, αλλά μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από τη Χάποελ Χολόν για το Basketball Champions League και έμπλεξε σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στους «16». Όπως όλα δείχνουν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα στερηθεί των υπηρεσιών του διεθνή γκαρντ, Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος υπέστη θλάση δεξιού γόνατος στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Χάποελ Χολόν στο Ισραήλ.
Νωρίτερα (17:00), ο Προμηθέας υποδέχεται τον Ηρακλή. Οι Αχαιοί παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους σε 3 αγώνες, αλλά έχουν δώσει μόνο 7 αγώνες, δηλαδή 3 λιγότερους από τον «Γηραιό». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει υψηλές βλέψεις, καθώς βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που ισοβαθμούν στη 2η θέση, με 15 βαθμούς σε 10 αγώνες.
Τέλος, την Δευτέρα (11/1, 20:00), η αυλαία της 11ης αγωνιστικής «πέφτει» με τον αγώνα Λάρισα-Λαύριο. Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη προέρχονται από μία τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και στη Λάρισα θα μεταβούν με την ψυχολογία στα ύψη και στόχο την 7η νίκη τους σε 10 αγώνες. Στον αντίποδα, οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή για την 10η αγωνιστική και στόχο έχουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
(iefimerida – φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη-34ο Money Show: Ο οδικός χάρτης του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης στο επίκεντρο ημεριδας
- Έφτιαξαν το πρώτο παγκόσμιο…”εικονικό τρένο” και το βίντεο έγινε viral
- Αγριεύουν τα πράγματα: Ο Νετανιάχου καλεί την Ευρώπη να μπει στον πόλεμο
- Επίθεση Κ. Τσουκαλά στον πρωθυπουργό για για προστασία της πρώτης κατοικίας και funds
- Συγχαρητήρια του Κων. Τασούλα στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα “μαμούθ” σε 17χρονο οδηγό μηχανής – Συνελήφθη στη Χαλάστρα μετά από επεισοδιακή καταδίωξη
- Χαμός στους Αμπελόκηπους: Συνελήφθη μεθυσμένη οδηγός που τράκαρε 14 σταθμευμένα οχήματα
- Ιράν: Ένας από τους δύο Ιάπωνες που κρατούνταν στη χώρα αφέθηκε ελεύθερος
- Η Σκιάθος το πρώτο νησί στην Ελλάδα με οργανωμένη στρατηγική τουρισμού για άτομα στο φάσμα του αυτισμού
- Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή αυξάνει το κόστος για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο – Μείωση δόσεων έως 42% με ρύθμιση









