Basket League: Καταθέτει τον φάκελο συμμετοχής ο Ολυμπιακός

Εντός της προθεσμίας της 15ης Ιουλίου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταθέτει τον φάκελο συμμετοχής της στην Basket League της νέας σεζόν, κάτι που ήταν αναμενόμενο από αυτά που προέκυπταν τις τελευταίες ημέρες.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τον προβιβασμό τους από την Α2 με την αναπτυξιακή τους ομάδα και πλέον έκαναν το πρώτο βήμα για την μεγάλη επιστροφή μετά από δύο χρόνια. Αυτή την στιγμή οι δικηγόροι της ΚΑΕ είναι στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ
και καταθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα. Πάντως, η κίνηση αυτή, δεν είναι δεσμευτική αναφορικά με την συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Για την τελική απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων, θα παίξουν ρόλο οι αλλαγές που θα υπάρξουν προσεχώς στο ελληνικό μπάσκετ και πρωτίστως οι εκλογές της ΕΟΚ, εφόσον αυτές διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Μεγάλο ενδιαφέρον πλέον παρουσιάζει το προσεχές ΔΣ του ΕΣΑΚΕ στις 21 Ιουλίου, όπου αυτή την φορά ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει έχοντας και γνώμη για τα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος. Σε ότι αφορά τον φάκελο, αναμφίβολα θα είναι πλήρεις και θα γίνει δεκτός από την διοργανώτρια αρχή.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί