«Αυξάνονται οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για Καμπελά»

Στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα του Ρεμί Καμπελά, ο οποίος είναι γνωστό πως ενδιαφέρει «ζεστά» τον Ολυμπιακό.Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Κράσνονταρ και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με μεγαλύτερη ηρεμία ενόψει της επόμενης σεζόν.Ο παίκτης είχε δηλώσει πως θα ανακοινώσει την απόφασή του στο […]

Στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα του Ρεμί Καμπελά, ο οποίος είναι γνωστό πως ενδιαφέρει «ζεστά» τον Ολυμπιακό.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Κράσνονταρ και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με μεγαλύτερη ηρεμία ενόψει της επόμενης σεζόν.
Ο παίκτης είχε δηλώσει πως θα ανακοινώσει την απόφασή του στο τέλος του μήνα, όμως δεν έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα η παραμικρή εξέλιξη στο ζήτημα.
Σεντ Ετιέν και Μονπελιέ είναι δύο ομάδες από την πατρίδα του που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 32χρονου άσου, ο οποίος νέα ρεπορτάζ από τη Γαλλία ισχυρίζονται πως υπάρχει και τουρκικό ενδιαφέρον για εκείνον.
Μία ομάδα που θα μπορούσε να έχει κινηθεί από τώρα για να τον κάνει δικό της είναι η Τραμπζονσπόρ, η οποία δείχνει από τώρα να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν που θα αγωνιστεί στο Champions League.
Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ή το Europa League, είναι κάτι που θα μετρήσει στην τελική απόφαση του Καμπελά, όμως μπορεί να παίξει ρόλο και η επαφή που είχε με τον Γιάν Εμβιλά προ ημερών για να ενημερωθεί για την κατάσταση στους πρωταθλητές Ελλάδας μετά την κοινή τους θητεία στη Σεντ Ετιέν.
Η υπόθεση απαιτεί υπομονή, ενώ μπορεί να υπάρξει και μία μικρή παράταση στην… ανακοίνωση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του Ρεμί Καμπελά.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί