“Αυτοκτονία” Τσιτσιπά στο Us Open (BINTEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από το US Open, έπειτα από την ήττα του στον τρίτο γύρο, σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Ο 22χρονος τενίστας έχασε 6 match points στην αναμέτρηση κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς, με συνέπεια να αποχωρήσει πρόωρα από το τουρνουά. The comeback you didn't see coming 😳 @borna_coric saved six match […]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από το US Open, έπειτα από την ήττα του στον τρίτο γύρο, σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Ο 22χρονος τενίστας έχασε 6 match points στην αναμέτρηση κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς, με συνέπεια να αποχωρήσει πρόωρα από το τουρνουά.

Στο ματς που διήρκεσε 4 ώρες και 36 λεπτά, ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-1 σετ, αλλά τελικά ο Κροάτης αποδείχθηκε πολύ σκληρός αντίπαλος, με συνέπεια ο Έλληνας τενίστας να ηττηθεί με 6-7(2), 6-4, 4-6, 7-5, 7-6(4). Λίγο μετά την αναμέτρηση, ο Τσιτσιπάς αναγνώρισε το… παράδοξο της ήττας του. «Αυτό είναι πιθανότατα το πιο λυπηρό και ταυτόχρονα αστείο πράγμα που έχει συμβεί στην καριέρα μου», έγραψε στο Twitter.

«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Αυτός ο λόγος προκαλεί αλλαγή. Κάποιες φορές πονά, κάποιες φορές είναι σκληρό. Αλλά τελικά, όλα είναι προς το καλύτερο. Σε αγαπώ Νέα Υόρκη, είσαι η αγαπημένη μου», ανέφερε σε άλλη ανάρτησή του, στο Instagram.

lifo/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί