πουλώντας εισιτήρια στο κοινό της για ένα ματς-φαντασμα.
Διαβάστε τι συνέβη.
Η κρίση του κορωνοϊού έχει γονατίσει οικονομικά αρκετές ομάδες, ωστόσο υπάρχει που κατάφερε να αντέξει χάρη στο δαιμόνιο μυαλό των ανθρώπων της.
Αναφερόμαστε στην Λοκομοτίβ Λειψίας, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας, με το πάγωμα της αθλητικής δράσης να την φέρνει στο χείλος του γκρεμού αλλά να μένει όρθια χάρη σε μία ασύλληπτη έμπνευση.
Αυτή ήταν να διαφημίσει ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν “αόρατο αντίπαλο”, το οποίο θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου, με τους ανθρώπους της ομάδας της Σασονίας να βρίσκουν χορηγούς για να τους στηρίξουν στην προσπάθεια να πουλήσουν εισιτήρια, με την τιμή του καθενός στο 1 ευρώ, και να κάνουν πάταγο.
Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (1/5) ο σύλλογος, για το συγκεκριμένο ματς, που θα μεταδοθεί σε μία εβδομάδα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Λειψίας, έχουν πουληθεί πάνω από 150.000 εισιτήρια, με το ποσό των 150.000 ευρώ να θεωρείται χρυσάφι για τη σωτηρία της.
Μάλιστα, το νούμερο αυτό φέρνει και ένα ρεκόρ καθώς μέχρι πρότινος το ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε ματς της Λοκομοτίβ Λειψίας ήταν οι 120.000 που βρέθηκαν στο γήπεδό της για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων απέναντι στην Μπορντό, που έστειλε τους Γερμανούς στον τελικό της Αθήνας (ΟΑΚΑ) κόντρα στον Άγιαξ.
Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το λογαριασμό της Λοκομοτίβ Λειψίας στο Twitter, με τα εισιτήρια που πουλήθηκαν έσπασε ένα ακόμα φράγμα: αυτό των 149.549 που είχαν βρεθεί στις εξέδρες του “Χάμπντεν Παρκ” το 1937 για να παρακολουθήσουν διά ζώσης το Αγγλία-Σκωτία.
A NEW EUROPEAN RECORD! 💙💛
— 1. FC Lok Leipzig (@1fclokleipzig) April 30, 2020
For our match against the invisible opponent on 8th May, we’ve sold more tickets than Scotland vs. England in 1937!
(Leeds would probably take more …)
Tickets still available at: https://t.co/ExU50gMKqY#gemeinsamfürlok #leipzig #fußballpur pic.twitter.com/Ob46LQAl5l
(sport24 – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυρηνικές εγκαταστάσεις: Πρωτοβουλία έξι χωρών «τραντάζει» τον πλανήτη
- Διήμερη «απόβαση» του ζεύγους Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Μεθυσμένος άντρας οδηγούσε ροζ παιδικό αυτοκινητάκι σε δρόμο του Καναδά! vid
- Πλεύρης για καραβάνια αλλοδαπών στην Κρήτη: «Παρακολουθούμε αν υπάρχει σκοπιμότητα από πίσω»
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 26χρονο μετά από καταγγελία της 20χρονης συντρόφου του για βιασμό
- Ζελένσκι: Η Ρωσία έχει εξαπολύσει πάνω από 3.500 drones και 190 πυραύλους εναντίον της Ουκρανίας τον Σεπτέμβριο
- Γυναίκα πούλησε…κυριολεκτικά την ψυχή της για μια συλλογή από κούκλες Labubu!
- Θεσσαλονίκη: 46χρονος είχε αδυναμία …στις δοκούς αλουμινίου
- Τι ειπώθηκε για την πιθανότητα τριμερούς συνάντησης Ρωσίας, ΗΠΑ και Ουκρανίας
- Αρβανίτης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να περιθωριοποιεί διεθνώς τη χώρα
Κύρια Θέματα

















