Αυτό απομένει για να παίξει με την Εθνική Ελλάδος ο Βλαχοδήμος!

Διαδικαστικό όπως φαίνεται είναι το θέμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για την Εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι διαδικασίες προχωρούν και αναμένεται σύντομα να έχει υπάρξει θετική λήξη.

Ο παίκτης σε επικοινωνία που είχε με τον Μίκαελ Σκίμπε τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να παίξει με την Εθνική ομάδα. Πλέον, διευκρινίστηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει και τυπικά να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αρχικά, θα πρέπει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος να στείλει μια επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία θα ενημερώνει για την ξεκάθαρη επιθυμία του αυτή. Η Ελληνική ομοσπονδία, με τη σειρά της, να «μεταφέρει» την επιστολή αυτή στην FIFA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία σε ρόλο μεσολαβητή θα αναλάβει να επικοινωνήσει με την Γερμανική ομοσπονδία η οποία θα οφείλει να ερευνήσει εάν έχει παίξει ο Βλαχοδήμος με την εθνική ομάδα ανδρών της.

Το αποτέλεσμα θα το στείλει στη FIFA η οποία θα ενημερώσει σχετικά την ΕΠΟ για να ακολουθήσει η κλήση του τερματοφύλακα της Μπενφίκα από τον Σκίμπε.

Φυσικά και είναι γνωστό ότι ο Βλαχοδήμος δεν έχει αγωνιστεί στην ανδρών, άρα απομένει η τυπική διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω για να μπορεί και επίσημα να γίνει η εμφάνισή του στην Εθνική μας ομάδα των ανδρών.

Από SportFm

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu