Αυτή η Εθνική κερδίζει!Ελλάδα – Μαυροβούνιο 1-0: Η Μάρκου έδωσε το τρίποντο

Με γκολ της Μάρκου στο 84’, η Εθνική Γυναικών νίκησε το Μαυροβούνιο 1-0 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2022. Αυτή ήταν η πρώτη επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπό την καθοδήγηση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κυριαζή, ο οποίος είχε θέσει ως στόχο τις δύο νίκες στα διαδοχικά παιχνίδια […]

Με γκολ της Μάρκου στο 84’, η Εθνική Γυναικών νίκησε το Μαυροβούνιο 1-0 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2022.

Αυτή ήταν η πρώτη επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπό την καθοδήγηση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κυριαζή, ο οποίος είχε θέσει ως στόχο τις δύο νίκες στα διαδοχικά παιχνίδια της ομάδας του με το Μαυροβούνιο και την Ουκρανία (27/10, Απόστολος Νικολαΐδης).

ΕΛΛΑΔΑ: Παπακωνσταντίνου, Μήτκου, Ζέρβα (63’ Πούλιου), Κακαμπούκη, Σιδηρά, Μάρκου, Μωραΐτου (72’ Χατζηγιαννίδου), Γκάτσου, Χαμαλίδου (72’ Σαρρή), Πατερνά (46’ Νεφρού), Κοκοβιάδου (62’ Σπυριδωνίδου).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Τσαμπαρκάπα, Πόποβιτς, Σαράνοβιτς, Ντούρκοβιτς, Μπουλάκοβιτς, Ντόκοβιτς, Ντέσιτς (86’ Βουγιαντίνοβιτς), Κουτς (46’ Τόσκοβιτς), Κάρλιτσιτς, Μπόζιτς, Ντούκιτς.

Από sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί