Αυτή είναι η τελική πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Ντεϊόλα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις εδώ και μερικές μέρες με την Κάλιαρι για τη μεταγραφή του Αλεσάντρο Ντεϊόλα, με τον Δικέφαλο του βορρά να φαίνεται πως είναι στην τελική ευθεία των επαφών με την ιταλική ομάδα. Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τον Ντεϊόλα, όμως τα πράγματα είναι λγίο […]

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις εδώ και μερικές μέρες με την Κάλιαρι για τη μεταγραφή του Αλεσάντρο Ντεϊόλα, με τον Δικέφαλο του βορρά να φαίνεται πως είναι στην τελική ευθεία των επαφών με την ιταλική ομάδα. Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τον Ντεϊόλα, όμως τα πράγματα είναι λγίο πολύ ξεκάθαρα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.


Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τον παίκτη, ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και για αυτό έχουν καταθέσει επίσημη -μη διαπραγματεύσιμη- προσφορά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για την απόκτηση του. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία για τη θετική κατάληξη της υπόθεσης, ενώ είναι σημαντικό ότι και ο ίδιος ο Ντεϊόλα δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Κάλιαρι και παράλληλα είναι θετικός στο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ύψους 1,90 ποδοσφαιριστής, έχει καταγράψει 73 συνολικά συμμετοχές στη Serie A, φορώντας τις φανέλες των Κάλιαρι και Πάρμα, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Σπέτσια, Λέτσε και αναμφίβολα θα πρόκειται για πολύ καλή προσθήκη εφόσον ολοκληρωθεί για τον Δικέφαλο του βορρά, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει δυναμικά τουλάχιστον προς το παρόν στο μεταγραφικό παζάρι.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί