Αυτά ισχύουν για Μολέντο

Ο Ροντρίγκο Μολέδο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού,

ο οποίος θέλει να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα και να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Ωστόσο, αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, αν υπολογίσουμε το κόστος της μεταγραφής του Βραζιλιάνου. Κι αυτό, διότι ο Παναθηναϊκός είχε φροντίσει να βάλει όρο που να υποχρεώνει την Ιντερνασιονάλ να τον πληρώσει αν ο παίκτης επιστρέψει σε άλλη ελληνική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Συγκεκριμένα, στη συμφωνία ο όρος που υπάρχει είναι πως οι Βραζιλιάνοι είναι υποχρεωμένοι να δώσουν 2 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό αν ο Μολέδο έρθει σε άλλη ελληνική ομάδα, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα γίνει η μεταγραφή.

Αν, δηλαδή, ο Ολυμπιακός θελήσει να τον αποκτήσει, είτε με αγορά, είτε με δανεισμό, ανεξάρτητα από το ποσό που θα συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ, η τελευταία οφείλει να δώσει 2 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά ισχύουν για 1,5 χρόνο από τη μέρα που έφυγε ο Μολέδο, δηλαδή μέχρι και το καλοκαίρι του 2019.

Κάτι που δυσκολεύει αφάνταστα τη μετακίνησή του σε άλλη ελληνική ομάδα, εκτός αν ο Ολυμπιακός ή κάποιος άλλος σύλλογος… τινάξουν την μπάνκα στον αέρα. Διότι αν η Ιντερνασιονάλ είναι αναγκασμένη βάσει ρήτρας να δώσει 2 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δανείσει τον παίκτη, ενώ αν θελήσει να τον πουλήσει, θα ανεβάσει πάρα πολύ την τιμή του προκειμένου να μη βγει… χαμένη.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu