Σε μία τρομερή αποκάλυψη προέβη ο πρώην συμπαίκτης του -πολυεκατομμυριούχου σήμερα- Κριστιάνο Ρονάλντο, Φάμπιο Πάιμ, για την εποχή που έπαιζαν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο τους πήγαιναν κάθε βράδυ στα McDonald’s και έτρωγαν τα μπέργκερ τα οποία είχαν περισσέψει.
“Όταν παίζαμε για τη Σπόρτινγκ και ζούσαμε στην ακαδημία, ζούσαμε στο γήπεδο. Το βράδυ πηγαίναμε στα McDonald’s για να πάρουμε τα μπέργκερ που είχαν μείνει. Ήμασταν εκεί κάθε βράδυ για τα μπέργκερ. Η Σπόρτινγκ το γνώριζε. Δεν είναι όπως σήμερα, μας επέτρεπαν να βγούμε έξω“.
Συνεχίζοντας, σύμφωνα με την εφημερίδα SUN, ο πρώην συμπαίχτης και φίλος του Κ. Ρονάλντο είπε:
“Ήμασταν φίλοι. Δεν μπορώ να πω ότι καλύτεροι φίλοι, αλλά ήμασταν φίλοι. Πέρασα διακοπές μαζί του. Το ένα ήταν στη Βραζιλία, ήταν η πρώτη μου φορά στη Βραζιλία, πριν από το Euro του 2004. Ήταν το πρώτο Euro του Κριστιάνο με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και πριν από αυτό πήγαμε διακοπές“.
Μάλιστα και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε αναφερθεί στο θέμα σε παλιά του συνέντευξη, αποκαλύπτοντας πως υπήρχαν 2-3 κυρίες στο ταχυφαγείο που τους βοηθούσαν και τους έδιναν φαγητό.
(ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αξιολάτρευτες γάτες κάνουν οποιονδήποτε ήχο εκτός από…νιάου! vid
- Δριμεία επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για ΕΛΤΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ηγετικό ρόλο στη «νέα εποχή» της Γάζας θέλει να πάρει η Τουρκία
- Παλαιοχώρι Χαλκιδικής: O επισκέπτης θα συνομιλεί με τον Αλέξη Ζορμπά…μέσω ΑΙ!
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Στηρίζουμε τη φαρμακευτική βιομηχανία και τον Έλληνα φαρμακοποιό
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 39χρονος για πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικη
- “Πλημμύρισε” το Καυταντζόγλειο με 40.000 θεατές στη συναυλία του ΛΕΞ, vid
- Η κατάσταση με τη «Συμμαχία των Προθύμων» σε ένα ΒΙΝΤΕΟ – Μέσα και η Ελλάδα
- Ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων παιδοψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών στην Κρήτη
- Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών ο πατέρας της Βίκυ Λέανδρος









