Η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν:
«Μετά από δύο σεζόν στη γαλλική πρωτεύουσα, η περιπέτεια του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν θα φτάσει στο τέλος της σεζόν 2022-2023. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος κατέκτησε επίσης ένα Trophee des Champions και δύο τίτλους της Ligue 1 με το Les Rouge et Bleu.
Στις 29 Αυγούστου 2021, στη Ρεμς, έκανε το μεγάλο ντεμπούτο στο γαλλικό ποδόσφαιρο. 74 συμμετοχές αργότερα, ο Αργεντινός άσος άφησε το σημάδι του στη Γαλλία και στην Ευρώπη με το ταλέντο του, σημειώνοντας 32 γκολ – το πρώτο από τα οποία ήρθε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο UEFA Champions League στις 28 Σεπτεμβρίου 2021 – καθώς και σημείωσε 35 ασίστ. Έχοντας στεφθεί πρωταθλητής γαλλικού πρωταθλήματος την πρώτη του χρονιά στην πρωτεύουσα, πήρε επίσης το διάσημο βραβείο της Χρυσής Μπάλας του France Football κατά τη διάρκεια της ίδιας σεζόν – το έβδομο μιας τεράστιας καριέρας.
Νικητής του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στο Κατάρ, ο αρχηγός της Αργεντινής έλαμψε επίσης για την Παρί Σεν Ζερμέν σε όλη τη σεζόν 2022-23. Πέρα από τα 16 γκολ του σε 31 αγώνες της Ligue 1, είναι ο κορυφαίος παίκτης με τις περισσότερες ασίστ του πρωταθλήματος, 16 στο σύνολο».
freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γενέθλια για την Μελόνι: Το “Happy Birthday” από την Τακαΐτσι και η viral anime εικόνα με τις δυο τους, vid
- Καιρός: “Κλείδωσε τετραήμερο Ουκρανικό ψύχος…”: Η ανάρτηση Τσατραφύλλια για τη νέα ψυχρή εισβολή
- Σοκαρισμένοι επιστήμονες ανακάλυψαν καρχαρίες που ζουν μέσα σε ενεργό υποθαλάσσιο ηφαίστειο
- Η Ρωσία έχει στρατολογήσει περισσότερους από 422.000 στρατιώτες το 2025, σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ
- Το καλύτερο φάρμακο για τον πόνο στις αρθρώσεις δεν είναι αυτό που νομίζετε, λέει ειδικός
- Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς χώρες που δεν θα στηρίξουν το σχέδιό του σε σχέση με την Γροιλανδία
- Έκρηξη περιστατικών βίας στις δημόσιες δομές υγείας – Μόνιμη αστυνομική παρουσία ζητά ο ΙΣΑ
- Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τη Μέλπω Ζαρόκωστα – Δείτε το συγκινητικό βίντεο
- Οι απαιτήσεις των ΗΠΑ προς το Ιράν – Θα τις αποδεχθεί η Τεχεράνη;
- Ουκρανία: Εντολή για αύξηση των εισαγωγών ενέργειας λόγω των ρωσικών πληγμάτων









