λίγες ώρες πριν η οικογένεια του Παναθηναϊκού και το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετίσουν τον «Στρατηγό» Μίμη Δομάζο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (24/1), έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη την Τετάρτη (22/1).
Η σορός του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών του Παναθηναϊκού έφτασε λίγο μετά τις 08:00 έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης» και σταμάτησε μπροστά από τη Θύρα 3, όπου ο Παναθηναϊκός είχε τοποθετήσει απ’ το Σάββατο (25/1) ένα μεγάλο λάβαρο με φωτογραφία του Δομάζου, που σήκωνε ένα απ’ τα αμέτρητα τρόπαια που κατέκτησε με το «τριφύλλι».
Με την άφιξη της σωρού του (το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με μία πολύ μεγάλη σημαία του Παναθηναϊκού) απ’ τα μεγάφωνα του γηπέδου άρχισε να παίζει ο ύμνος του Παναθηναϊκού, ενώ από το μάτριξ του γηπέδου προβάλλονταν στιγμές από την ένδοξη πορεία του Δομάζου στο «τριφύλλι».
Πλήθος κόσμου τον αποχαιρέτισε έξω απ’ το ιστορικό «σπίτι» του Παναθηναϊκού φωνάζοντας «αθάνατος» και το όνομά του, ενώ η τρίτη κόρη του Πόπη Δομαζου, εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο για τις εκδηλώσεις αγάπης προς τον «Στρατηγό».
«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο πατέρας μας, ο πατέρας μου, είναι εδώ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Όλη η Ελλάδα θρηνεί. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σας ευχαριστούμε όλους», τόνισε χαρακτηριστικά αφήνοντας δύο λουλούδια στο φέρετρο.
Λίγο μετά τις 09:00 η σορός του Μίμη Δομάζου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει στις 15:00. Ακολούθως η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Καμπανάκι” από την ΠΕΔ Κρήτης για το μεταναστευτικό – «Λήψη αποφάσεων χωρίς άλλη αναβολή»
- Κραν Μοντανά: «Σπινθηροβόλα κεριά» η αιτία της πυρκαγιάς – Ανακρίθηκαν οι δύο Γάλλοι μάνατζερ του μπαρ
- Ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ στο Μεξικό – Η πρόεδρος Σεϊνμπάουμ διέκοψε συνέντευξη Τύπου, vid
- Η ίδια «συνταγή» – Τι αναμένεται σε σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις της νέας χρονιάς
- Γάλλοι στρατιωτικοί γιατροί μεταβαίνουν στο Κραν Μοντανά για να βοηθήσουν τους εγκαυματίες
- 9χρονος ακρωτηριάστηκε από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης
- Αυτόν θα διορίσει ο Ζελένσκι επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών
- Προσγείωση αεροσκάφους κάτω από αντίξοες συνθήκες, vid
- Υεμένη: Βομβαρδισμοί σε βάσεις των αυτονομιστών στη Χαντραμούτ
- Επιμένει ο Τραμπ: «Η υγεία μου είναι σε τέλεια κατάσταση»









