«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.
Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ορίστηκε ως έδρα του αγώνα Ελλάδα-Σκωτία για τα play-offs του UEFA Nations League, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Μαρτίου και ώρα 21:45. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η πρώτη εκ των δύο με την Σκωτία (η ρεβάνς στις 23 Μαρτίου) για τον προβιβασμό στην League A της διοργάνωσης.
Ο αγώνας με την Σκωτία θα είναι ο 73ος στην ιστορία της Εθνικής Ομάδας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση της Επιτροπής Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, που έκανε κατ’ αρχήν δεκτή πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του κ. Μάριου Ηλιόπουλου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πριν από την τυπική αποδοχή της πρότασης, με προοπτική τη σύναψη μνημονίου συνεργασίας, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου, ενώ όλες οι προϋποθέσεις θα εξεταστούν και από την Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης.
Στα πρότυπα FIFA-UEFA, εφεξής θα παρίστανται στις αρχαιρεσίες των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας. Η αρμοδιότητα για τη συγκρότηση των αντιπροσωπειών της ΕΠΟ στις εκλογές των ΕΠΣ εκχωρήθηκε στην Επιτροπή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, ενώ υπό συζήτηση τέθηκε η πιθανότητα να παρίστανται εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και στις τακτικές Γενικές Συνελεύσεις των ΕΠΣ».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Χαμάς λέει ότι θα παραδώσει τη σορό ομήρου που κρατούνταν στη Γάζα
- Το Ουκρανονάτο έπληξε αγωγό που στέλνει ρωσικό πετρέλαιο στην Ουγγαρία και Σλοβακία
- Για μεγαλύτερες επιδοτήσεις φέτος στους παραγωγούς μιλάει τώρα το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Σέρρες: Υποχρεωτικές από αύριο οι αλυσίδες για όλα τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Σερρών
- Πούτιν: Αυτό που διεξάγουμε στην Ουκρανία ΔΕΝ είναι πόλεμος, πάμε “χειρουργικά”, vid
- Αφιέρωμα στη Ρόδο, «το νησί του φωτός», στο βρετανικό Channel 4 στη γνωστή σειρά «Θησαυροί του κόσμου»
- Ουγγαρία και Σλοβακία λένε «όχι» στο μπλόκο της Ε.Ε. στο ρωσικό αέριο
- Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις και στην Ήπειρο
- Η τελευταία εικόνα από τα μπλόκα: Ανοιγοκλείνουν δρόμοι και τελωνεία
- Επιμένει η κυβέρνηση για τη μείωση ΦΠΑ: «Κράτη όπως η Ισπανία αναγκάστηκαν να πάρουν πίσω το μέτρο»









