Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πελέ – Έντονες φήμες πως η Σάντος προετοιμάζει την κηδεία του, vid

Κρίσιμες είναι οι ημέρες, ίσως και οι ώρες, για τον Πελέ.

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Σάο Πάουλο, συνεχίζοντας να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση, οι θεραπείες δείχνουν να μην ανταποκρίνονται πλήρως στον 82χρονο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την υγεία του.

Αυτό, μάλιστα, μαρτυρούν και οι κινήσεις των ανθρώπων της Σάντος.

Ο σύλλογος με τον οποίο σύνδεσε το όνομά του ο Πελέ και φρόντισε, επίσης, ο ίδιος να τον κάνει γνωστό παγκοσμίως, φαίνεται πως προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο.

Διότι κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πολλά στιγμιότυπα (φωτογραφίες και βίντεο) όπου οι άνθρωποι της Σάντος κάνουν διάφορες προετοιμασίες στο γήπεδο «Vila Belmiro de Santos» για την κηδεία του.

Ναι, ακούγεται… μακάβριο και «δύσκολο» αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο.

Όπως δημοσίευσε σε βίντεο το «FutebolNews», μπορείτε να δείτε ένα είδος τάφου στο μέγεθος αυτών που χρησιμοποιούσαν στην Αίγυπτο οι Φαραώ, με χρυσές εικόνες και ιδιαίτερα σχέδια στα πλαϊνά.

Μια άλλη εικόνα που κυκλοφορεί στα βραζιλιάνικα Μέσα έχει να κάνει με μια γιγάντια σκηνή στη μέση του γηπέδου της Σάντος και υπάρχουν εικασίες ότι εκεί μπορεί να γινόταν η νεκρώσιμος ακολουθία.

(sportfm – φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί