Μετά την αναβολή του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ θα δώσει την πρώτη “μάχη” της στα προκριματικά του Champions League, στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία και αναμένεται κατάμεστη.
Η ΑΕΚ “πέταξε” έτσι για το Ζάγκρεμπ μία ημέρα νωρίτερα, ώστε να προετοιμαστεί για την κρίσιμη αναμέτρηση, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει μαζί του στην αποστολή, τους εξής ποδοσφαιριστές: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσί, Φαν Βέερτ, Τζούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πιζάρο.
Στο περιθώριο της αναχώρησης δε, ο Αλμέιδα δήλωσε τα εξής: «Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του».
(newsit – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιρανικός πύραυλος αναχαιτίστηκε στον εναέριο χώρο του Λιβάνου
- Ο Πακιστανός πρωθυπουργός δηλώνει έτοιμος να φιλοξενήσει συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου στη Μ. Ανατολή
- Η διαπραγμάτευση είναι καλύτερη από τη σύγκρουση», δηλώνει ο ΥΠΕΞ στον Ιρανό ομόλογό του
- ΣΥΡΙΖΑ: Το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το “μηχανισμό” του Μαξίμου
- Υπόθεση Έπσταϊν: Έρευνα στην τράπεζα Edmond de Rothschild
- Η στιγμή που μετεωρίτης κάνει τη νύχτα-μέρα στην Καλιφόρνια, vid
- Ακόμα και στην Ιρλανδία η τοπική κυβέρνηση μειώνει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα
- Η Γαλλία καλεί το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε κατάληψη εδαφών στο νότιο Λίβανο
- Μαρινάκης: Δυνατότητα για επιπλέον μέτρα εφόσον η κρίση κλιμακωθεί
- Το ΒΙΝΤΕΟ με τον Ερντογάν που προκάλεσε σάλο στην Τουρκία









