Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο Champions League, επικρατώντας της Γιουβέντους 2-1 στο Παρκ Ντε Πρενς. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ παρέταξε όλα τα αστέρια των Παριζιάνων στο χορτάρι, ανάμεσά τους και τον Λιονέλ Μέσι.
Ο Γάλλος τεχνικός κράτησε τον “Πούλγκα” στο χορτάρι μέχρι το 84ο λεπτό, καθώς τότε τον αντικατέστησε για τον Κάρλος Σόλερ.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έγινε για πρώτη φορά αλλαγή σε αγώνα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από το 2014 και συγκεκριμένα στη νίκη επί του Άγιαξ με 3-1 στο Καμπ Νου για τη φάση των ομίλων.
Έτσι ο Γκαλτιέ έβαλε τέλος στο σερί 63 αγώνων, στα οποία ο Μέσι αγωνιζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών, χωρίς να γίνει αλλαγή.
(Πηγή:sport24.gr – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









