Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε για τα όσα συνέβησαν, τονίζοντας ότι η κρατική ασφάλεια γνώριζε ότι περίπου 100 άτομα από την Κροατία πέρασαν τα σύνορα με αυτοκίνητα.
«Όταν περίπου 100 άτομα από την Κροατία πέρασαν τα σύνορα με αυτοκίνητα, αμέσως ενημερώθηκε η κρατική ασφάλεια διότι ήταν γνωστή η απαγόρευση των οπαδών, αλλά δεν τους έγινε μπλοκάζ.
Είναι ένα ερώτημα αυτό, γιατί δεν τους έγινε μπλοκάζ, αλλά διετάχθη στους αστυνομικούς να τους έχουν σε διακριτική παρακολούθηση. Όταν μπήκαν στην Αττική Οδό διασκορπίστηκαν σε πολλές εξόδους. Με τελικό ραντεβού.
Έφτασαν σαν κύριοι, διασκορπίστηκαν και από την πρώτη ανακριτική πράξη που έχει γίνει, αλλά και τα πρώτα στόματα που άνοιξαν λένε για προσυνεννόηση από προχθές με χούλιγκανς του ΠΑΟ.
Με χούλιγκανς άλλης ομάδας, με τους οποίους είχαν προσυνεννοηθεί και είχαν στημένα ραντεβού ήδη. Είχαν προσυνεννοηθεί με τις κεφαλές των συνδέσμων για ραντεβού και εφοδιασμό των Κροατών χούλιγκανς».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αστεροσκοπείο Αθηνών: Ο χειμώνας του 2025-2026 ήταν ο 3ος βροχερότερος και ο 2ος θερμότερος στην Αθήνα
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Σε τι φέρεται να συμφώνησε το Ιράν – Τραμπ: Οι ΗΠΑ συνομιλούν με τους «κατάλληλους ανθρώπους»
- Κι όμως είναι αληθινά! Σπάνια ανθισμένα δέντρα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό τοπίο, Vid
- ΗΠΑ: Δεν έχει ληφθεί ακόμη “καμία απόφαση” για το πώς θα ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές που διέταξε ο Τραμπ
- Ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
- Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Το Πολιτικό Γραφείο της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση Χαρίτση – Μεταβατικός πρόεδρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Ευρήματα-σοκ σε πείραμα με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης









