Με δηλώσεις του στην κροατική ιστοσελίδα «jutarnji.hr», ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ εξέφρασε τη λύπη του για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από τους χούλιγκαν, έξω από την «OPAP Arena».
«Είμαι λυπημένος, σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας νέος άνθρωπος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο. Γνωρίζω το μέρος που συνέβη το ατυχές περιστατικό, υπάρχουν πάντα πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ, ειδικά μικρότερα παιδιά. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά στο γήπεδό του. Είναι τρομερό αυτό που έγινε.
Έπρεπε να αναβληθεί, γιατί κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια στο γήπεδο. Το παιχνίδι δεν θα τελείωνε καν αν ξεκινούσε, η αναβολή ήταν η μόνη λύση. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, όταν πεθαίνουν άνθρωποι σε τέτοιες συνθήκες. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα».
Αυτό είναι ένα μεγάλο “χαστούκι” για το ποδόσφαιρο. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το καταλάβω καθόλου. Λυπάμαι απερίγραπτα για τον εκλιπόντα, τους γονείς του. Η απόφαση για αναβολή ήταν σωστή, η ανθρώπινη ζωή και η θλίψη όλων όσων χάνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα με τόσο φρικτό τρόπο, πρέπει να γίνεται σεβαστή».
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκαριστικά αποτελέσματα πειράματος με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον εμίρη του Κατάρ
- Α. Γεωργιάδης: «Ευχαριστούμε τους δικαιούχους που αγκάλιασαν το πρόγραμμα αποστολής των φαρμάκων υψηλού κόστους»
- ΕΟΠΥΥ: Έως 15/3 εξυπηρετήθηκαν 294.648 αιτήματα ασθενών για κατ’ οίκον παράδοση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους
- Περιορισμένη η διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων στην αγορά της MERCOSUR – Ποιοι οι λόγοι
- Η ΕΕ ανέβαλλε προσωρινά την πρόταση για την οριστική απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου
- Έρευνα-σοκ για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Με ποια σοβαρά προβλήματα συνδέεται η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων τους
- Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Υπερδιπλάσια πιστωτική ανάπτυξη – Κομβικός ρόλος στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας και στις δράσεις ΕΚΕ
- Την παραίτησή του από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς υπέβαλε ο Αλέξης Χαρίτσης









