Μουντιάλ 2022: Χωρίς μεγάλο όνομα η Τελετή Λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ

Όπως σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα έτσι και στο Μουντιάλ,

η FIFA έχει καθιερώσει ένα φαντασμαγορικό σόου για την Τελετή Λήξης, με διάσημους καλλιτέχνες να εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός – Αργεντινή – Γαλλία.

Όπως όμως έγινε και στην τελετή Έναρξης, έτσι και την Κυριακή στο “Lusail stadium” των 88.000 θεατών, θα λείπει το “μεγάλο” όνομα τραγουδιστή που θα… ενισχύσει το γιορτινό κλίμα (στο Μουντιάλ της Ρωσίας είδαμε τον Ρόμπι Γουίλιαμς).

«Μετά από μια τελετή έναρξης που γιόρτασε τη γεφύρωση των χασμάτων και τη γνωριμία μεταξύ μας πέρα από τις διαφορές μας, η τελετή λήξης θα διαρκέσει 15 λεπτά και θα αναφέρεται στον κόσμο που συναντήθηκε για τις 29 ημέρες του τουρνουά μέσα από ποίηση και μουσική», αναφέρει η FIFA, αφήνοντας φυσικά στην… άκρη τις αρνήσεις που δέχθηκε από τραγουδίστριες, όπως η Σακίρα και η Ντούα Λίπα για την τελετή Έναρξης.

Το «A Night to Remember» (μία βραδιά να θυμάσαι) θα ολοκληρωθεί με έναν συνδυασμό τραγουδιών από το επίσημο Soundtrack, που σημάδεψαν αξέχαστες στιγμές του τουρνουά.

Ερμηνεύοντας ζωντανά στο πλήθος του σταδίου και στο παγκόσμιο κοινό, ο Νταβίντο και η Αϊσα θα τραγουδήσουν «(Hayya Hayya) Better Together» (καλύτερα μαζί), ο Οζούμα και ο Γκιμς το «Arhbo», ενώ θα είναι παρούσα και η πλήρης γυναικεία σύνθεση του «Light the Sky».

(Με πληροφορίες από απεμπε – φωτο:PEXELS)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί