“Σκάει” μεγάλη μετεγγραφή για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο! Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνηση του στην Premier League, καθώς -σύμφωνα με το «Sky Sports»- έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όπως αναφέρεται, Μάντσεστερ Γιουνάιτετ και Οδυσσέας Βλαχοδήμος συμφώνησαν για συμβόλαιο ως το 2028! Την ίδια στιγμή, η Μπενφίκα φέρεται να ζητάει 15 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 29χρονο πορτιέρε, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πρόταση της Γιουνάιτεντ.
Ο Βλαχοδήμος αγωνίζεται στην Μπενφίκα από το 2018 κι έχει σημειώσει 225 συμμετοχές, εκ των οποίων έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 94 παιχνίδια.
Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας διεθνής απουσίαζε από την αποστολή της Μπενφίκα για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Εστρέλα Αμαδόρα (καυγάδισε με τον προπονητή του, Ρόγκερ Σμιτ).
(newsit – Freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατηγορούμενος για απείθεια ο «Φραπές»
- Δούκας: «Να περπατήσουμε στην Αθήνα με οδηγό τα έθιμα, τη μουσική και το κέφι της Αποκριάς»
- Ά. Γεωργιάδης: Μέσα στο 2026 όλοι οι νοσηλευτές θα μπουν στα βαρέα και ανθυγιεινά
- Ο ορισμός της ριψοκίνδυνης δουλειάς σε ένα ΒΙΝΤΕΟ
- Αραίωση του εμπλουτισμένου ουρανίου με αντάλλαγμα την άρση των κυρώσεων προτείνει το Ιράν
- Παγκόσμιο θέμα συζήτησης όσα είπε ο Δένδιας για τους μετανάστες
- Τέτοιο μη επανδρωμένο επίγειο θωρακισμένο όχημα λάνσαραν οι Ρώσοι στο μέτωπο, vid
- Τι απάντησε ο Μακρόν όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Έπσταϊν
- Αλλάζει ο χάρτης των ακινήτων στην Αττική: Πειραιάς και Περιστέρι στο προσκήνιο για αγορά και ενοικίαση
- Αγρότες: Μηχανοκίνητες πορείες παραγωγών στη βόρεια Ελλάδα









