Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πατήσει τα 40, ωστόσο δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από τη δράση, εξακολουθώντας να είναι διψασμένος για ποδόσφαιρο.
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πανηγύρισε με τη Μίλαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, ωστόσο στάθηκε και ιδιαίτερα άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο του και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.
Η Μίλαν του έκανε νέο συμβόλαιο, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση και να μην σκέφτεται καθόλου την απόσυρση.
Σε ένα Instagram Live που ο ίδιος διοργάνωσε κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Σαρδηνία ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: «Πότε θα αποχωρήσω από τη δράση; Ποτέ. Εάν σταματήσω, το ποδόσφαιρο πεθαίνει».
Τον Οκτώβριο, ο Σουηδός επιθετικός θα γίνει 41, ωστόσο βρίσκεται σε τρομερή φυσική κατάσταση και μπορεί να προσφέρει ακόμα στη Μίλαν.
(newsit – scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε μεταμορφωμένος ο Ιαπωνικός Κήπος του Νερού στη Νέα Παραλία
- Ένα σοκαριστικό δυστοπικό σενάριο πίσω από «fake» βίντεο που κυκλοφορούν σε σχέση με το Ιράν
- Νίκη Κεραμέως: Με την Εθνική Κοινωνική Συμφωνία ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις σε μισθούς και παροχές
- Αυτά δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την φρεγάτα «Κίμων»
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 21χρονο άνδρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
- Η Κόστα Ρίκα θέλει να μιμηθεί το παράδειγμα του προέδρου του Σαλβαδόρ Μπουκέλε χτίζοντας νέα μεγάλη φυλακή
- Επαφές Όλγας Κεφαλογιάννη στη Γαλλία με επίκεντρο τη στρατηγική συνεργασία στον τουρισμό
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 0,7% στον τζίρο των επιχειρήσεων της χώρας τον Νοέμβριο του 2025
- Η Ρωσία αναφέρει πως οι ΗΠΑ δεν έχουν απαντήσει στην πρότασή της για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων
- Βίντεο δείχνει την τρομακτική πτώση ενός αλεξιπτωτιστή πλαγιάς από ύψος 150 μέτρων στον ωκεανό!









