Για τον όμιλο Ι της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, στον οποίο η Εθνική Ομάδα έχει ρεκόρ 4-2, θα υποδεχθεί στο Ηράκλειο τη Λετονία (11/11, 19.00) και θα ταξιδέψει στην πόλη Μονς για να αντιμετωπίσει το Βέλγιο (14/11, 21.30).
Για την έναρξη της προετοιμασίας έχουν κληθεί οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης , Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.
Οι προπονήσεις από την Δευτέρα (7/11) θα διεξάγονται υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή. Για την σταδιακή προσθήκη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μελών που έχουν συμμετοχή σε ομάδες της Ευρωλίγκας θα υπάρξει ενημέρωση από την ομοσπονδία τις επόμενες ημέρες.
Το πρόγραμμα της εθνικής ομάδας, περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.
(Dikaiologitika – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έτσι ξεκινάει ένα… κλασικό χειμωνιάτικο πρωινό στη Ρωσία, vid
- Παναμάς: Κατάσχεση ρεκόρ 5 τόνων ναρκωτικών μετά από καταδίωξη στη θάλασσα
- Ο εγγονός του θρύλου Johnny Cash τραγουδά τα τραγούδια του παππού του: “Ήταν η αλήθεια”, vid
- Το viral ΒΙΝΤΕΟ με τον «ευρωπαϊκό στρατό» στη Γροιλανδία
- «Μισές αλήθειες» από Μασκ-Τάκερ: «Δεν βλέπετε ποιοί ελέγχουν τους πολιτικούς-μαριονέτες»
- Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Στασινόπουλος – Ήταν στο τιμόνι της ΒΙΟΧΑΛΚΟ επί επτά δεκαετίες
- Το πραγματικό στοίχημα της συνδεσιμότητας: Γιατί δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν σήμα αλλά όχι internet στο κινητό τους;
- Ν. Παπαϊωάννου: Καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής ΑΠΘ από μέλη του Ρουβίκωνα
- “Εκβιασμό” χαρακτήρισε τις δασμολογικές απειλές του Ντόναλντ Τραμπ για τη Γροιλανδια, ο Ολλανδός ΥΠΕΞ
- Μ. Χρυσοχοΐδης: «Συνεχίζουμε με αφοσίωση και σχέδιο, για να κάνουμε την ΕΛΑΣ ακόμη πιο αποτελεσματική»









