περιγράφοντας μεταξύ άλλων τη σχέση του με το ποδόσφαιρο.
«Μου έχει κάνει εντύπωση που ο γιος μου ο Μαρίνος-Ίωνας δεν μπαίνει σε αντιπαραθέσεις ούτε για τα πολιτικά ούτε για τις ομάδες. Έχει ενδιαφέρον στο να ακούει, θα πετάξει και μια δηλητηριώδη ατάκα και απλώς θα παρακολουθήσει.
Εμένα όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Και το 1986 ή το 1987 είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας στο χωριό και πήγε η γιαγιά μου να το κυνηγήσει. Μου είπε να κάτσω πάνω στο τραπέζι και θα μου έβαζε τον Βαζέχα στην τηλεόραση.
Έπαιζε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό 4-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και έκτοτε ερωτεύτηκα τον Σαραβάκο και άλλαξα ομάδα. Όλοι έμειναν Ολυμπιακοί και μόνο εγώ άλλαξα. Με εκδικήθηκαν επειδή ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και “έπεσαν” πάνω στον γιο μου (σ.σ. είναι Ολυμπιακός). Πλέον δεν πάω συχνά στο γήπεδο».
(eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το βίντεο του Μασκ με τα ρομπότ Optimus να πλένουν ρούχα παρέα με τους εργαζόμενους, vid
- Η Κίνα κάνει έκκληση για ειρηνευτικές συνομιλίες στη Μ. Ανατολή
- Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Απείλησαν οδηγό με σκεπάρνι, έτρεχαν με ελιγμούς στη Μοναστηρίου
- Σωκράτης Φάμελλος: Πρέπει να φύγει το συντομότερο αυτή η κυβέρνηση
- Παίκτης του YFSF της Βουλγαρίας ενσάρκωσε τον Καρρά τραγουδώντας το «Φαινόμενο», vid
- Γυναίκα στις ΗΠΑ ξαναβρήκε τον χαμένο σκύλο της μετά από σχεδόν μια δεκαετία (Photo)
- Εισέβαλε με βαριοπούλα και όπλο σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Λουτράκι
- Έτοιμος να σταματήσει τον «σκιώδη ρωσικό στόλο» δηλώνει ο βρετανός πρωθυπουργός
- Ντμιτρίεφ: Ο δυτικός κόσμος «βυθίζεται σε μια εποχή πλήρους οικονομικής και ενεργειακής κατάρρευσης»
- ΔΥΠΑ: Συνολικά 146 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Απρίλιο









