Επική ΓΚΑΦΑ σε ελληνικό κανάλι! Άλλαξαν…θέση στον Μαρσέλο “χρίζοντάς” τον…δεξί μπακ

Ο Μαρσέλο αποτελεί την μεταγραφή της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλοι μιλούν για αυτή, με τις εκπομπές του Mega να μην αποτελούν εξαίρεση.


Ακόμα και αν μιλάμε για αυτές που δεν ανήκουν στην κατηγορία των αθλητικών…

Είδαμε το Σάββατο για παράδειγμα τον σχολιασμό του Άδωνι Γεωργιάδη και τον συσχετισμό που έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στην απόκτηση του Βραζιλιάνου από τον Ολυμπιακό, έγινε αναφορά και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα.

Μόνο που ο Θανάσης Πάτρας που μίλησε για αυτή, έκανε μία μεγάλη γκάφα, καθώς έχρισε τον πρώην πλέον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, δεξί μπακ και όχι αριστερό.

«Έχουμε τεράστια άφιξη. Θα σας πάω σε αθλητικό γεγονός, σε ποδοσφαιρικό γεγονός. Ο Ολυμπιακός, ο θρύλος συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο. Να σας πω οτι ο Μαρσέλο ήταν παίκτης στην Ρεάλ Μαδρίτης 16 συναπτά έτη.

καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για τεράστια μεταγραφή. Φοβερή μουτσούνα ο ίδιος. Ένα από τα καλύτερα, δεξ… ακραία μπακ», με την Ελεωνόρα Μελέτη να ρωτά «ακραία;» και τον Θανάση Πάτρα να απαντά: «Δεξί μπακ. Ξεκινάει από πίσω και καλύπτει όλη την πλευρά. Είναι παρα πολύ καλός τεχνίτης και σκόρερ».

(gazzetta – scr)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί