Επαναλειτουργεί αλλά με…όρους το γήπεδο του Πανσερραϊκού

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ματς με τον ΟΦΗ για τη 10η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί στην ιστορική έδρα του Πανσερραϊκού.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ:

«Είμαστε σε θέση να πούμε πως ο Πανσερραϊκός επιστρέφει και πάλι στο σπίτι του, στον “λάκκο των λεόντων”, νόμιμα και με ασφάλεια, έστω και με τη μερική λειτουργία του γηπέδου με τα δύο πέταλα.

Οι υπηρεσίες βεβαιώνουν, βάσει των μελετών που λαμβάνουν, και η Επιτροπή Καταλληλότητας ως όφειλε έκανε το αυτονόητο και αποδέχθηκε την εισήγησή τους. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. Ήδη ο Πανσερραϊκός έχει πληγεί οικονομικά και αγωνιστικά και εννοείται ότι προέχει η ασφάλεια και έχουμε κάνει τα πάντα για να υπάρχει ασφάλεια και δεν πρέπει να “διυλίζουμε τον κώνωπα”.

Ο κόσμος να νιώθει σίγουρος για την ομάδα, να την στηρίξει ακόμη περισσότερο και στον αγώνα που έρχεται με τον ΟΦΗ να γίνει μία νέα αρχή. Θα γίνουν όλα τα απαραίτητα για να μην ξαναφύγουμε και σε κάθε αγωνιστική να προσθέτουμε και ένα λιθαράκι και να μπορέσουμε κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσουμε πάλι όλο το γήπεδο μας. Άμεσα θα γίνουν ανακοινώσεις και για τον τρόπο εξυπηρέτησης των φιλάθλων που έχουν εισιτήρια διαρκείας».

pexels photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί