Athletic: “Η Τσέλσι θα κάνει κίνηση για τον Χάαλαντ το καλοκαίρι”

H Ντόρτμουντ απέκτησε τον Έρλινγκ Χάαλαντ τον χειμώνα του 2020. Από την πρώτη στιγμή το όνομα του Νορβηγού επιθετικού συνδέθηκε με αρκετές ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι. Ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, πριν λίγο καιρό δήλωνε ότι ο Χάαλαντ είναι ευχαριστημένος στην Ντόρτμουντ, ωστόσο, τα σενάρια για ενδεχόμενη μετακίνησή […]

H Ντόρτμουντ απέκτησε τον Έρλινγκ Χάαλαντ τον χειμώνα του 2020. Από την πρώτη στιγμή το όνομα του Νορβηγού επιθετικού συνδέθηκε με αρκετές ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, πριν λίγο καιρό δήλωνε ότι ο Χάαλαντ είναι ευχαριστημένος στην Ντόρτμουντ, ωστόσο, τα σενάρια για ενδεχόμενη μετακίνησή του μακριά από τη Βεστφαλία συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Athletic, η Τσέλσι σχεδιάζει να κάνει κίνηση για τον Νορβηγό επιθετικό το καλοκαίρι. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στόχος των μπλε είναι να αποκτήσουν έναν κορυφαίο στράικερ.

Ο Χάαλαντ φέρεται να έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως δεν θα ενεργοποιηθεί πριν από το τέλος της σεζόν 2021/22. Επομένως, οι Βεστφαλοί, σύμφωνα με το Athletic, θα ζητήσουν περισσότερα χρήματα από το ύψος της ρήτρας.

Ο Νορβηγός στράικερ τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 17 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει 19 γκολ, ενώ έχει μοιράσει τρεις ασίστ.

SPORT24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί