Αταμάν: «Δεν σκεφτόμαστε να φύγουμε από το Ευρωμπάσκετ»

Έπειτα την επεισοδιακή τροπή που πήρε ο αγώνας της Τουρκίας από την Γεωργία (4/9), καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατήγγειλε πως ο Φουρκάν Κορκμάζ δέχθηκε επίθεση στα αποδυτήρια και απείλησε πως θα αποχωρήσει από το Ευρωμπάσκετ, αν δεν της παραχωρήσει η FIBA το υλικό από τις κάμερες.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου (5/9), ο προπονητής της Αναντολού Εφές ξεκαθάρισε ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να φύγει από το τουρνουά, αναφέροντας ταυτόχρονο πως παρουσιάζονται ορισμένα προβλήματα στην Τιφλίδα (διεξάγεται εκεί ο όμιλος).


«Όχι, δεν σκεφτόμαστε να φύγουμε από το τουρνουά. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν προβλήματα στην Τιφλίδα. Αν συνεχιστεί έτσι, τότε δεν μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ κανονικά. Μιλήσαμε με άλλες ομάδες που είναι εδώ και όλες παραπονιούνται για την κατάσταση».


Τέλος, υπογράμμισε πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, θα ζητήσουν βοήθεια από τη κυβέρνηση της Τουρκίας.


«Αν δεν λάβουμε ασφάλεια, θα ζητήσουμε προστασία από την τουρκική κυβέρνηση και την πρεσβεία μας, εδώ στην Τιφλίδα. Έχω ήδη ενημερώσει τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και πλέον, όλοι εμπλέκονται σε αυτό το ζήτημα. Χρειαζόμαστε ασφάλεια για τους παίκτες μας στην Τιφλίδα. Δεν γίνεται να έρχεται η Αστυνομία και να επιτίθεται στους παίκτες και το επιτελείο μας. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ, αυτό είναι όλο», ήταν τα λόγια του Αταμάν.

sportfm, eurokinissi

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί