Αρτέτα: «Είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλω… Πολύ, πολύ, μακριά»

Έντονη κριτική για την ισοπαλία με την Μπέρνλι δέχθηκε ο Μικέλ Αρτέτα δεχόμενος πολλές ερωτήσεις για την πορεία αλλά και τις εμφανίσεις της Άρσεναλ. «Η 10η θέση δεν είναι αποδεκτή. Είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλω. Πολύ, πολύ μακριά», τόνισε ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ακόμα πολλά […]

Έντονη κριτική για την ισοπαλία με την Μπέρνλι δέχθηκε ο Μικέλ Αρτέτα δεχόμενος πολλές ερωτήσεις για την πορεία αλλά και τις εμφανίσεις της Άρσεναλ.

«Η 10η θέση δεν είναι αποδεκτή. Είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλω. Πολύ, πολύ μακριά», τόνισε ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, ίσως χρειαστούν και ποιοτικές προσθήκες. Πρέπει να παίρνουμε πιο γρήγορα τις αποφάσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πρέπει να έχουμε καλύτερο έλεγχο των παιχνιδιών και να είμαστε πολύ καλύτεροι αμυντικά όταν επιτίθεται ο αντίπαλος. Πρέπει να σταματήσουμε να προσφέρουμε δώρα και να έχουμε στην επίθεση πιο καθαρές ευκαιρίες», ανέφερε και κατέληξε:

«Έχουμε λοιπόν πολλά να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο δημιουργικοί και κυρίως αποτελεσματικοί».

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί