Αρνητικά τα νέα τεστ κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ – Στην τελική ευθεία ενόψει τελικού

Λήξη συναγερμού στον ΠΑΟΚ λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού τα τεστ Covid-19 που υποβλήθηκαν οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και τα στελέχη του Δικεφάλου ήταν όλα αρνητικά.

Στον ΠΑΟΚ είχε σημάνει συναγερμός αφού την Τετάρτη εντοπίστηκε θετικό κρούσμα στην ομάδα και έτσι άπαντες υποβλήθηκαν σε νέα τεστ την Πέμπτη, ενόψει και του τελικού Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ.

Τα αποτελέσματα βγήκαν όλα αρνητικά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την λήξη συναγερμού στον ΠΑΟΚ, με την προετοιμασία του Δικεφάλου να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Tην Πέμπτη (20.05) η τακτική βρέθηκε και πάλι σε πρώτο πλάνο. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποια παιχνίδια κατοχής, το τεχνικό επιτελείο ανέλαβε και πάλι δράση και έδειξε στους παίκτες τι θέλει να δει στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες και έξτρα πρόγραμμα για τελειώματα και στατικές φάσεις.

Ο Άντριαν Περέιρα ήταν ο μόνος από τους παίκτες που έκανε θεραπεία. Την Παρασκευή (21.05) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας, για τις 13:00 είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου και το απόγευμα η αποστολή αναχωρεί για Αθήνα.

THESSTODAY

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί