Άρμστρονγκ: «Καλύτερος παίκτης στον κόσμο ο Αντετοκούνμπο»

Κορυφαίο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή θεωρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Μπι Τζέι Άρμστονγκ. Ο παλαίμαχος γκαρντ, που κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με τους Μπουλς στο πλευρό του Μάικλ Τζόρνταν από το 1991 μέχρι το 1993, θεωρεί πως ο σούπερ σταρ των Μπακς υπερέχει όλων. «Κοιτάξτε, ο Ντουράντ είναι… ο Ντουράντ. Δεν χρειάζεται κανείς να […]

Κορυφαίο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή θεωρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Μπι Τζέι Άρμστονγκ. Ο παλαίμαχος γκαρντ, που κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με τους Μπουλς στο πλευρό του Μάικλ Τζόρνταν από το 1991 μέχρι το 1993, θεωρεί πως ο σούπερ σταρ των Μπακς υπερέχει όλων.

«Κοιτάξτε, ο Ντουράντ είναι… ο Ντουράντ. Δεν χρειάζεται κανείς να μιλήσει για ό,τι έχει πετύχει. Το ίδιο ισχύει και για τον Λεμπρόν. Όμως χρειάζεται ενέργεια για να παίξεις, πρέπει να είσαι υγιής και σε καλή κατάσταση. Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης είναι διαθέσιμος. Έχει μεγάλη επίδραση και στις δύο πλευρές του παρκέ. Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή. Η δουλειά που κάνει σωματικά δεν συγκρίνεται με των άλλων δύο. Αν με ρωτάτε ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, θα πω ο Γιάννης, χωρίς αμφιβολία», ανέφερε.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί