Αρλάουκας για Σπανούλη: «Συγγνώμη, λάθος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο τόνισε πως δεν έβαλε τον Βασίλη Σπανούλη κατά λάθος στην ομάδα, ενώ ζήτησε συγνώμη από τον ηγέτη του Ολυμπιακού.

Μάλιστα στο τέλος ο ίδιος είπε πως ίσως και να μην άξιζε μια θέση στην ομάδα της δεκαετίας ο Σπανούλης, καθώς πρόκειται για τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Θυμίζουμε πως ο Τζο Αρλάουκας δεν είχε συμπεριλάβει τον Βασίλη Σπανούλη στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας, αλλά παρόλα αυτά το ελληνικό στοιχείο δεν έλειπε, καθώς ήταν σε αυτή οι Διαμαντίδης, Σλούκας και Πρίντεζης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Όταν έφτασα σπίτι είδα ότι όλοι μου οι φίλοι από την Ελλάδα με παίρνουν τηλέφωνο και αναρωτήθηκα γιατί το κάνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τελικά ήταν επειδή κατά λάθος ξέχασα να βάλω το GOAT στην ομάδα της δεκαετίας. Ήταν προφανώς ένα ατύχημα. Εάν κάποιος παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις μου και δει το πώς μιλάω για τον κύριο Σπανούλη θα καταλάβει ότι είναι παραπάνω από την ομάδα της δεκαετίας, γιατί ο Μπίλι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, χωρίς αμφιβολία εδώ στην Ευρώπη. Κύριε Σπανούλη συγνώμη που δεν σε συμπεριέλαβα, αλλά ξέρω ότι ξέρεις ότι ξέρω πως ανήκεις σε αυτή την ομάδα. Βέβαια, για να δικαιολογηθώ σε όλους τους φίλους από την Ελλάδα που τα έβαλαν μαζί μου, κανονικά δεν έπρεπε να είναι σε αυτή την ομάδα, γιατί είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών”.

Από eurohoops, φωτο video screenshot

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...