Άρης : Tέλος τα ban

Στην προσπάθεια επίλυσης του ban έχουν επικεντρωθεί οι άνθρωποι του Άρη, βήμα απαραίτητο προκειμένου να μπει σε εφαρμογή ο μεταγραφικός τους σχεδιασμός ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι παράλληλες κινήσεις τους δείχνουν να αποδίδουν, καθώς σύμφωνα με την ΠΑΕ ανακλήθηκαν από τη FIFA οι τιμωρίες για τον Χαβιέ Ούμπιδες και τον μάνατζερ Γκεράρδο Μαγκνταλένα. Αμφότεροι […]

Στην προσπάθεια επίλυσης του ban έχουν επικεντρωθεί οι άνθρωποι του Άρη, βήμα απαραίτητο προκειμένου να μπει σε εφαρμογή ο μεταγραφικός τους σχεδιασμός ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.


Οι παράλληλες κινήσεις τους δείχνουν να αποδίδουν, καθώς σύμφωνα με την ΠΑΕ ανακλήθηκαν από τη FIFA οι τιμωρίες για τον Χαβιέ Ούμπιδες και τον μάνατζερ Γκεράρδο Μαγκνταλένα. Αμφότεροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τους κίτρινους και έχουν εξοφληθεί.

Ανάλογη θα είναι και η διαδικασία για την περίπτωση του Ντιέγκο Σιστόν. Ο Άρης έχει ήδη στείλει έγγραφο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και έτσι αναμένεται να διευθετηθεί άμεσα και η δική του υπόθεση.

Μοναδική εκκρεμότητα πλέον για οριστική απαλλαγή από τον μεταγραφικό περιορισμό είναι ο Κριστιάν Πορτίγια, με τον οποίο ο Θόδωρος Καρυπίδης επιθυμεί να τα βρει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί