Άρης – ΑΕΚ: Στη Θεσσαλονίκη καλείται η Ένωση να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί για τον αγώνα

Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, με την Ένωση να έχει το πάνω χέρι απέναντι στην Άρη στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Χαριλάου.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θέλει να κλείσει την κανονική διάρκεια της Super League στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την Ένωση να δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη σε ένα παιχνίδι που έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αφενός έχει την παράδοση υπέρ της, αφού στα τελευταία δυο παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη στο γήπεδο του Άρη μετρά ισάριθμες νίκες (0-2, 1-2), αφετέρου ο Άρης έχει το μυαλό του στο Κύπελλο και στον ημιτελικό ενάντια στον Παναιτωλικό την Τετάρτη(6/03), πράγμα που σημαίνει πως ο Άκης Μάντζιος πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές.

Ως εκ τούτου η ΑΕΚ δεν έχει άδικα τον τίτλο του φαβορί, με τους πρωταθλητές Ελλάδας ωστόσο να καλούνται να το δείξουν και εντός γηπέδου.

Για την ιστορία σε 63 παιχνίδια Άρης – ΑΕΚ με γηπεδούχους τους Θεσσαλονικείς, η Ένωση έχει 20 νίκες, 18 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν 25 νίκες.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί